Uw schilder aan huis
Geen spatje te zien na afloop van de schilderwerken!

Bij Deco and Paints BVBA vinden we het belangrijk dat onze klanten een persoonlijke service krijgen. Zaakvoerster Patricia komt steeds zelf langs om de opmeting uit te voeren en een correcte offerte te maken.

Wij zijn nagenoeg onzichtbaar

Heel wat mensen hebben schrik om schilderwerken te laten uitvoeren door een schilder te Wuustwezel. Ze vrezen voor spatten of beschadiging van meubels of de vloer en denken zelf netter en sneller te kunnen werken. Niets is echter minder waar! Als ervaren schildersbedrijf beschikt Deco and Paints BVBA over professioneel materiaal om alle schilder- en behangwerken te Wuustwezel op een veilige, snelle en vooral correcte en mooie manier uit te voeren zodat de werken in een mum van tijd afgewerkt zijn en u totaal geen overlast ondervindt. Alles wordt zorgvuldig afgedekt om de verf ver weg te houden van uw dierbare bezittingen! U zult met moeite gezien hebben dat wij er waren!

Merken

Er wordt door ons enkel gewerkt met kwaliteitsverf van de merken Herbol, Mathys en Sikkens. Deze merken staan garant voor een duurzaam resultaat en een goede dekking. We hoeven dus geen 5 lagen te voorzien en op die manier bespaart u heel wat op werkuren en verf. Stel ons gerust al uw vragen of laat ons meteen langskomen voor een opmeting en een gratis offerte!

Mathys Herbol Sikkens

 

15 jaar ervaring

Vrijblijvende offertes

Werkzaam regio Antwerpen